VUOKRATILAT

Varastohotelli on kätevä tapa hankkia itselleen tilapäisesti lisää varastotilaa. Kvikantissa on tilaa yli 300:lle lavalle lämmitetyssä varastossa. Siivoa talliisi ja pihalle tilaa ja tuo meille veneet, autot tai moottoripyörät talvisäilöön. Isoissa kylmävarastoissa säilytät isotkin veneet edullisest talven yli.

Tarvitsetko toimistotilaa lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa. Kvikantissa on 3 kpl, 10m2 kokoisia, konttorihuoneita. Voit vuokrata toimistotilat vain tarvitsemallesi ajalle. Toimistotilojen yhteydessä on kokoushuoneita ja yhteinen keittiö. Toimistorakennuksessa on yksi iso ja kaksi pienempää kokoushuonetta. Kaikissa Kokoushuoneissa on modernit atk-laitteet. Edulliset kokoustilat keskustan ulkopuolella jossa ei ole häiriötekijöitä.

Pihalla säilyy enemmänkin tavaraa edullisesti. Lisää kuvia varastoista ja tiloista löydät kuvagalleriasta. Tilojen hinnat löydät hinnastostamme.

Vuokratilat:Katso vuokrattavat tilamme.

Varastohotelli

Meillä on reilusti hyllypaikkoja tarjolla, sähkötrukilla saadaan näppärästi hoidettua siirrot vaikka toisit enemmänkin tavaraa kerralla!

Talvisäilytys

Meillä on runsaasti sekä katollista että kattotonta tilaa piha säilytystä varten. Aluella on pyöräkouormaaja helpottamaan pienten veneiden ja muun tavaran kuormausta. Ulko varastointi on kätevä tapa säilyttää kaikenlaista ilman että oma kotipiha täyttyy.

Tällä hetkellä voit tilata talvisäilytystilaa ottamalla meihin yhteyttä.

Toimitilat

Kvikant Centeriltä hyvät toimitilat yrityksellesi, modernit kokoushuoneet ja yhteinen keittiö.

Kokoustilat

Kvikant centerissä on kolme edullista kokoushuonetta vuokrattavissa. Kaikki kokoustilat ovat varustettuja uudenaikaisilla esitelmä varustuksilla. Tilat antavat erinoimaiset mahdollisuudet järjestää päiväkokoukset hieman Kokkolan keskustan ulkopuolella.

Tällä hetkellä voit varata kokoushuoneen ottamalla meihin yhteyttä

Pihasäilytys

Isoimmille tavaroille tarjoamme edullista piha säilytystä. Tämä on kätevä tapa puhdistaa oma pihasi hävittämättä tavarasi.