HYRESUTRYMMEN

Ett lagerhotell kan i många fall vara det enklaste sättet att skaffa sig lagerutrymme. Hos oss har vi utrymme för 300 pallplatser i uppvärmda utrymmen. Städa upp garaget eller gårdsplanen och ordna med förvaring hos oss, prisvärda lösningar även för större Bilar eller båtar. I kontorsbyggnaden har vi 3 st. 10m2 kontorsrum för uthyrning. I anslutning till kontorsutrymmena finns mötesrum och ett gemensamt kök. I kontorsbyggnaden finns också ett stort och två mindre mötesutrymmen, alla utrustade med modern teknik. Förmånliga mötesutrymmen en bit utanför centrum. Utomhus har vi mycket billigt förvaringsutrymme.

Hyresutrymmen: Information om våra hyresutrymmen.

Lagerhotell

Vi har många lediga hyllplatser, med den eldrivna gaffeltrucken lastas eller lossas din släpvagn enkelt! Lagerhotellet med 300 pallplatser är uppvärmt. Vinterförvaring Vi har gott om utrymme för vinterförvaring, både under tak och utomhus. På området finns hjullastare för att underlätta förflyttningar, utomhusförvaringen är ett billigt och enkelt sätt att spara på utrymmet hemma.

Kontorsutrymmen

I kontorsbyggnaden hyr vi också ut kontorsutrymme. I anslutning finns ett gemensamt kök och moderna mötesutrymmen. Ta kontakt för mer info.

Konferensutrymmen

I direkt anslutning till konferensutrymmena finns kök, där man exempelvis kan koka kaffe.

Utomhusförvarning

Vi har gott om utrymme!